Pelican Rouge Join the taste

Fantastisk smak og fantastiske medarbeidere er hjertet og sjelen i merkevaren vår. Vi er stolte av våre Belgiske røtter, en kultur som er kjent for sin kvalitet og sine fantastiske smaker. 

Siden 1863

Siden 1863

Vår historie begynte for mer enn 150 år siden i Antwerpen, der Joseph van Leckwyck og hans sønner etablerte et kaffebrenneri under navnet Continental Society for Coffee Roasting. Her mestret de kunsten å brenne kaffe under sitt eget merkenavn ‘Roode Pelikaan’ - og produserte høy kvalitet, men rimelig kaffe for en ny generasjon av kaffeelskere.

Mer informasjon
ALT HANDLER OM GOD KAFFE

ALT HANDLER OM GOD KAFFE

Med så mange kaffeleverandører på markedet, kan det bli vanskelig å skille mellom alle sammen. Hent en kopp kaffe og les vår historie.

Fantastisk kaffe av de beste råvarer er kjernen i vår virksomhet. Vi henter de beste bønnene som brennes til perfeksjon for å oppnå best mulig smak. Hver kaffeblanding eller blend har sin egen karakteristiske smaksprofil. Dette resulterer i kaffe som smaker like godt som den ser ut og lukter. Gi deg selv en unik kaffeopplevelse - når som helst, hvor som helst, med Pelican Rouge.

Mer informasjon
ENJOY THE GOOD LIFE

ENJOY THE GOOD LIFE

I Pelican Rouge er vi opptatt av å servere fantastisk kaffe av høy kvalitet og gjøre den tilgjengelig for alle som ønsker å nyte den. Derfor er det viktig for oss å velge riktig kaffetype og brenningsmetode. Som sanne håndverkere, mestrer vi hver del av prosessen. Vi ønsker at hver kopp skal gi en reell kaffeopplevelse gjennom hele dagen; på jobb, i fritiden og hjemme. Som en viktig del av det gode livet, har dette ligget i våre belgiske aner siden vi startet Pelican Rouge i 1863, over 150 år siden.

KAFFE UTVIKLES VIDERE

KAFFE UTVIKLES VIDERE

Helt siden Pelican Rouge grunnleggeren Joseph van Leckwyck ble en viktig innovatør i den europeiske kaffeindustrien, har vi vært i forkant av nye trender. Det er derfor vi kontinuerlig utvikler state-of-the-art kaffeprodukter og forbedrer våre tjenester. Vi lar oss inspirere av kaffeelskere over hele Europa.

Som vår belgiske arv sier, tror vi at kaffe er en av de enkleste gleder i livet - og bør nytes av alle. Faktisk har hemmeligheten bak det å produsere utsøkt kaffe ligget i våre gener siden 1863. Vi var blant de første til å forhandle brent kaffe i Europa. Helt siden Pelican Rouge grunnleggeren Joseph van Leckwyck ble en viktig innovatør i det europeiske kaffeindustrien, har vi vært i forkant av nye trender.

Høre mere om Pelican Rouge

Tilbudsforespørsel

Er du interessert i Selecta sine produkter og tjenester? Fyll ut dette skjemaet, og en av ekspertene våre vil kontakte deg om kort tid. Eller kan du sende oss en e-post Kundesupport@no.selecta.com eller ringe oss på 800 30690.

Årsak til kontakt

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vilkårene som er angitt i vår personvernerklæring.