Vår virksomhet

 

Vi tilbyr deg en god løsning innen kaffe og vann.

 1. Startside
 2. Om Selecta
 3. Om Selecta
 4. Virksomhet

En sikker og behagelig virksomhet

UTDANNELSE OG UTVIKLING

Mål

Vårt mål er å sikre en kontinuerlig utdannelse og læring for alle medarbeidere i løpet av deres karriere hos Selecta.

Aktivitet

Nye medarbeidere får en grundig innføring i virksomheten og fortsetter med å motta undervisning i hele deres karriere hos oss. Dette avspeiles i det store antall medarbeidere som velger å tilbringe en stor del av deres karriere hos oss, hvor de oppnår en personlig og faglig utvikling. En av Selectas utdanningsaktiviteter er en ny omfattende opplæring i kaffe ekspertise, på tvers av hele organisasjonen, som skal hjelpe våre medarbeidere med å utvikle deres viten om kaffe, og overføre denne viten til en stor kaffe opplevelse for våre forbrukere.

 

KOMMUNIKASJON

Mål

Selecta er overbevist om at medarbeiderengasjement er en viktig faktor i medarbeideres effektivitet og arbeidsglede. Det interne kommunikasjonsmål er derfor å understøtte medarbeiderengasjementet ved og lytte til hva medarbeiderne forteller oss, og forsyne dem med nødvendig informasjon og kommunikasjon for at de best mulig kan:

 • Forstå Selectas mål og strategi
 • Hjelpe oss med å nå våre mål og strategi gjennom deres daglige arbeid
 • Finne arbeidsglede i deres arbeid

 

Aktivitet

Selecta gjennomfører regelmessige medarbeidertilfredshetsundersøkelser i hele konsernet. Vi tar oss tid til å introdusere nye medarbeidere til Selecta. Deretter blir det kontinuerlig kommunisert med medarbeidere på teammøter, gjennom publikasjoner om virksomhetens utvikling og deres kollegers resultater. Vi støtter forandring med fortsatt kommunikasjon, hvor det tydelig forklares hva som skjer, hvorfor det skjer og betydningen for de involverte.

 

HELSE OG SIKKERHET

Mål

Vårt mål er aktivt å sikre at de forretningsaktiviteter som utføres av Selecta ikke påvirker helse og sikkerhet hos Selectas medarbeidere, kundens medarbeidere eller medlemmer av offentligheten.

Aktivitet

I hele konsernet har Selecta et overvåkningssystem for helse og sikkerhet som sporer alle større hendelser, herunder også de bestemte foranstaltninger. Alle regioner investerer en betydelig mengde tid og penger for å minimere de episoder som kan finne sted.

Ring til oss og hør mer

 • Forespørsler om virksomheten

  Tilbudsforespørsel

  Fyll ut skjema

 • Generelle henvendelser

  800 30 690

  Kundesupport@no.selecta.com

   

  Mandag - Fredag:   0800 – 1600

 • Feilmelding

  Kundesupport@no.selecta.com

  Vi løser det så snart som mulig