Vår bærekraftstrategi

Selecta sin bærekraftrapport for 2019 er nå klar, og vi er stolte av å kunne presentere resultatene våre.

 

Last ned Selectas bærekraftrapport 2019 PDF
 1. Startside
 2. Om Selecta
 3. Bærekraftighet

Vi erkjenner at også vi setter avtrykk på klima og miljø gjennom vår virksomhet. I 2018 lanserte Selecta konsernenes bærekraftstrategi. Bærekraftstrategin ble utviklet i samarbeid med våre ansatte, kunder og andre viktige interessenter, og identifiserte konsekvensområder som er integrerte i vår virksomhet. Som en del av vår bærekraftstrategi ønsker vi å kjøpe og tilby ansvarlige produkter, respektere miljøet, støtte til samfunnet vårt og skape en hyggelig arbeidsplass. I den ferske bærekraftrapporten kan du lese om noen av resultatene vi har oppnådd i 2019.

00:00 / 00:00

Selectas bærekraftstrategi video

Vår bærekraftstrategi

 • Respekt for miljøet
  Respekt for miljøet Vi er forpliktet til å minimere den miljømessige påvirkningen til våre operasjoner ved å redusere karbonavtrykket og bidra til sirkulær økonomi. Vi har som mål å utnytte flåten optimalt, skaffe energieffektive salgsløsninger og optimere avfallshåndteringen, inkludert plast, engangsprodukter og kaffegrut.
 • Våre ansvarlige produkter
  Våre ansvarlige produkter Vi er forpliktet til å bruke bærekraftige råmaterialer og produkter og til å stimulere til sunnere valg gjennom innovative konsepter. Vi tilbyr et bredt utvalg av sertifiserte bærekraftige produkter og sunne drikke- og matvarer.
 • Støtte til lokalsamfunnet
  Støtte til lokalsamfunnet Vi er forpliktet til å bidra på en positiv måte i de landene og lokalsamfunnene vi opererer i. Vi investerer i initiativ relatert til forsyningskjeden i de landene vi henter råmaterialer fra, og vi er engasjerte i de europeiske samfunnene vi er aktive i.
 • En hyggelig arbeidsplass
  En hyggelig arbeidsplass Vi er forpliktet til å sikre en sikker og hyggelig arbeidsplass for våre ansatte. Vi har tro på våre ansatte og deres evne til vekst, og vi tilbyr opplæring og utviklingsmuligheter til alle ansatte.

Ring og hør mere om Selecta

 • Forespørsler om virksomheten

  Tilbudsforespørsel

  Fyll ut skjema

 • Generelle henvendelser

  800 30 690

  Kundesupport@no.selecta.com

   

  Mandag - Fredag:   0800 – 1600

 • Feilmelding

  Kundesupport@no.selecta.com

  Vi løser det så snart som mulig