Selecta MiniCooler

Et smart mini-kjøleskap som passer over alt. Denne Grab & Go løsningen fungerer som en døgnåpen ladestasjon på din arbeidsplass eller ubemannede virksomhet. Ingen svinn og det er superenkelt å handle.

Selecta Minicooler

Liten – men utrolig smart

Det er kanskje ikke alle på jobben som drikker kaffe? Ønsker du at dine medarbeidere skal ha tilgang på energigivende kalde drikker og snacks uten å måtte gå ut fra kontoret?

Våre mange års erfaring med automater og selvbetjente konsepter har lært oss at det ikke er alle steder det passer med en stor tradisjonell vending-maskin. Derfor har vi utviklet vårt MiniCooler-konsept, som tilbyr et mindre konsept (inntil 12 ulike produkter) men som har en størrelse som passer inn overalt.

Det er utrolig enkelt å komme i gang: dere finner et sted hvor dere ønske å ha MiniCooler-en stående, vi setter i ledningen og fyller opp med produkter.

Deretter kommer vi løpende med produkter til MiniCooler-en når vi er hos dere for å passe på kaffe- eller Grab & Go-løsningene. Sammen blir vi enige om et planogram som er riktig for deres bedrift, og tilpasser det løpende ved behov.

MiniCooler-en fungerer teknisk på samme måte som vår Selecta Deli:

Les mer om Selecta Deli

Ring og hør mer om hva vi kan tilby deg

 • Forespørsler om virksomheten

  Tilbudsforespørsel

  Fyll ut skjema

 • Generelle henvendelser

  800 30 690

  Kundesupport@no.selecta.com

   

  Mandag - Fredag:   0800 – 1600

 • Feilmelding

  Kundesupport@no.selecta.com

  Vi løser det så snart som mulig

Les mer om Grab & Go