Selecta Deli

Gjør mat og drikke tilgjengelig 24/7 på arbeidsplassen med Selecta Deli. Smakfulle retter, snacks og drikkevarer, med Selecta Deli kan dere tilby deres medarbeidere alt de har bruk for for å holde energien oppe i løpet av dagen.

Selecta Deli

Mat og drikke på arbeidsplassen med Selecta Deli

Smarte kjøleskap til fremtidens arbeidsplass!

Mat på arbeidsplassen er stadig viktigere for å skape et godt arbeidsliv, basert på kreative, sosiale og produktive aspekter. Det er også et kvalitetsstempel og et punkt som potensielle medarbeidere bl.a. kan bruke for å vurdere en arbeidsplass.

Vi introduserer nå en komplett løsning med et bredt spekter av variert, fersk og sunn mat, salater, sandwich, snacks, kaffe og kjølte drikkevarer. Alt sammen tilgjengelig 24/7!

Dette får du med Selecta Deli:

 • Intelligent mattilbud på arbeidsplassen som sikrer at du alltid har et bredt spekter av god mat og kalde drikker på jobben.
 • Høy tilgjengelighet – åpne kjøleskapene og betal raskt og enkelt med betalingskort, app eller en digital lommebok.
 • Superenkelt å bruke.
 • Ingen risiko for svinn takket være vår unike teknologi.
 • Tilpasning – etter deres behov.

Ved å velge oss som din partner til mat på arbeidsplassen har du tilgang til et ferskt og variert utvalg av mat – døgnet rundt.

Vil du vite mer?
Bli kontaktet, eller les mer her

Tilbudsforespørsel

Er du interessert i Selecta sine produkter og tjenester? Fyll ut dette skjemaet, og en av ekspertene våre vil kontakte deg om kort tid. Eller kan du sende oss en e-post Kundesupport@no.selecta.com eller ringe oss på 800 30690.

Årsak til kontakt

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vilkårene som er angitt i vår personvernerklæring.

åpne kjøleskapene og betal raskt og enkelt

Smarte kjøleskap som bidrar til å skape et godt arbeidsliv

Tilgjengelig 24/7

Selecta Deli er en ny og revolusjonerende måte å tilby mat, snacks og drikkevarer på arbeidsplassen. I motsetning til tradisjonelle vending automater har våre smarte kjøleskap ingen automatisk utlevering, men tillater kundene å ta og returnere produktene direkte til og fra hyllene.

Den som ønsker å handle låser opp Selecta Deli via betalingskort, app eller digital lommebok (ingen forhåndsregistrering er nødvendig) og tar de produktene de ønsker å kjøpe.

Før kjøpet kan kundene velge å se gjennom produkter (beskrivelse, ernæringsinformasjon og priser) med mer m det innovative brukergrensesnittet. Kunden blir belastet for det han eller hun har fjernet fra kjøleskapene når kjøpet avsluttes ved at dørene lukkes.

Vår nye Selecta Deli er basert på et modulsystem med smarte kjøleskap og kan enkelt tilpasses deres behov og ønskede plasseringer.

Produktsortimentet tilpasses deres valg, og ved hjelp av overvåkning av forbruket utvikler vi sammen et godt og variert produktutvalg.

Selecta Deli er en innovativ løsning som gjør det mulig for medarbeidere, konsulenter og besøkende å alltid ha tilgang til god mat, snacks, kaffe og kalde drikker, uansett når på døgnet behovet oppstår.

En enkelt måte å beholde glade og sunne medarbeidere.

Sånn fungerer Selecta Deli

Vektsensitive hyller

Våre smarte kjøleskap benytter innovative, vektsensitive hyller. Disse hyllene registrerer både når et produkt blir fjernet fra hyllen og hvis et produkt blir satt tilbake på hyllen. Via LED-belysning blir brukeren veiledet til riktig plass dersom et produkt blir satt tilbake feil sted.

 

Sånn handler man

Å handle fra Selecta Deli er superenkelt:

 • Åpne kjøleskapet ved å scanne en kontantløs betalingsmetode (betalingskort, app eller digital lommebok)
 • Ta det du ønsker (akkurat som i en vanlig butikk)
  • Produktene registreres ved hjelp av et smart system, og skjermen mellom kjøleskapene viser deg hva du har tatt samt hvilken pris du skal betale
  • Du kan naturligvis nullstille kjøpet ved å sette produktet tilbake i kjøleskapet
 • Når døren lukkes belastes du for alle produkter som du har tatt.

 

Er det trygt?

Det er trygt for alle parter å benytte Selecta Deli, siden forbrukeren blir belastet for alt som fjernes fra kjøleskapet.

For den handlende avsluttes kjøpet når du lukker dørene og trykker på klar, eller når det har gått 30 sekunder. I løpet av den tiden kan du åpne kjøleskapet igjen dersom du ønsker å kjøpe flere produkter, bytte produkter eller annullere kjøpet. Du mottar en bekreftelse på skjermen, mobilen eller begge deler på hva du har kjøpt og prisen for dette.

Ring og hør mer om hva vi kan tilby deg

 • Forespørsler om virksomheten

  Tilbudsforespørsel

  Fyll ut skjema

 • Generelle henvendelser

  800 30 690

  Kundesupport@no.selecta.com

   

  Mandag - Fredag:   0800 – 1600

 • Feilmelding

  Kundesupport@no.selecta.com

  Vi løser det så snart som mulig

Les mer om Grab & Go