WPS-Logo-PNG-Square
 1. Startside
 2. Konsept
 3. Starbucks We Proudly Serve
Hva er We Proudly Serve Starbucks Coffee Program?

Hva er We Proudly Serve Starbucks Coffee Program?

Med løsninger skreddersydd for individuelle forretningsbehov, tilbyr We Proudly Serve Starbucks Coffee Program en premium drikkeopplevelse kjent og elsket av forbrukere over hele verden. Fordelene med å tilby Starbucks-drikker i din virksomhet er mer enn bare en god kvalitetskaffe.

Med We Proudly Serve Starbucks Coffee Program kan du forvente deg klassens beste opplæring og støtte, noe som hjelper deg med å forbedre opplevelsen, tiltrekke deg forbrukerne og øke inntektene.

Vil du vite mer om Starbucks?
Hvilke løsninger kan Selecta skreddersy for deg?

Jeg vil vite mer om Selectas løsninger med Starbucks.

Fyll ut dette skjemaet, og en av våre eksperter på Starbuck løsninger tar kontakt med deg. Eller kan du sende oss en e-post Kundesupport@no.selecta.com eller ringe oss på 800 30690.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vilkårene som er angitt i vår personvernerklæring.

 

Starbucks til ulike behov

Samtaler starter, og idéer følger
På kontoret
Møt nye venner, del og lær
På skoler
Ta en pause, og lad opp batteriene
I helsesektoren
Slapp av, og ta en pause
På reise og langs veien
Gode film fortjener en god kopp kaffe
På kino
Komfort og kvalitet på farten
På flyplass
00:00 / 00:00

Starbucks on the go concept video

Et omfattende utvalg av drikkevarer

Et omfattende utvalg av drikkevarer

- Menyen We Proudly Serve Starbucks

Selecta tilbyr et bredt utvalg av populære Starbucks®-drikker, laget med samme 100% Arabica-kaffe som du finner i Starbucks kaffebarer. Dine kunder kan velge mellom Starbucks Dark Espresso Roast eller Starbucks Blonde Espresso Roast i alle sine favoritt-kaffedrikker.

 • Espressobaserte klassikere
 • Teavana™ førsteklasses varm te
 • Varm sjokolade
 • Sesongens spesialiteter

Selecta og We Proudly Serve Starbucks-programmet

Vi har kombinert verdens mest populære kaffebrand med Selecta, Europas ledende mat- og drikkevirksomhet for å tilby enestående servicekvalitet - hver dag eller med en frekvens som passer deg. Med det største nettverket av serviceteknikere og operatører i Europa vil vi installere det nye selvbetjeningskonseptet ditt, slik at kundene dine kan glede seg over Starbucks på farten, på arbeidsplassen og mer.

Selvbetjeningsløsningen fra We Proudly Serve Starbucks® Coffee Program gir en automatisert opplevelse, der forbrukerne kan servere et bredt utvalg av Starbucks®-drikker, laget med ferske bønner og fersk melk. Selvbetjeningsløsninger er tilgjengelige som både benkmodell og frittstående modulære enheter som passer til et hvert miljø, med mulighet for et kontantløst betalingssystem. Uansett hva dine behov er, er de fleksible programmene designet for å dekke dem.

Vi vil også gi deg det du trenger for å markedsføre drikketilbudet ditt, inkludert markedsmateriale og en kalender med sesongbaserte drikker for å skape interesse for nye produkter og for å øke salget.

Markedsføring og kampanjer

Markedsføring og kampanjer

Vi gir deg alt du behøver for å reklamere for ditt utmerkede utvalg av varme drikker, inklusiv reklamemateriale og en kalender med sesongvarer, for å skape interesse for nye produkter og fremme salget ditt.  

Sterkt engasjement for etisk innkjøp

Sterkt engasjement for etisk innkjøp

- Hjelper bønder og miljøet

Starbucks har forpliktet seg til 100 % etisk kaffe, produsert i overensstemmelse med retningslinjene for Coffee and Farmer Equity (C.A.F.E). Kaffebøndene støttes gjennom initiativer som støttesentre, låneprogrammer, tilgang til kreditt, beskyttelse av skog og anskaffelse av rustbestandige kaffetrær – noe som skaper en bedre fremtid for både kaffebøndene og miljøet.

Ring til oss og hør mer om vårt Starbucks tilbud

 • Forespørsler om virksomheten

  Tilbudsforespørsel

  Fyll ut skjema

 • Generelle henvendelser

  800 30 690

  Kundesupport@no.selecta.com

   

  Mandag - Fredag:   0800 – 1600

 • Feilmelding

  Kundesupport@no.selecta.com

  Vi løser det så snart som mulig