Pelican Rouge

Fra bønne til kopp, er brenningen det viktigste steget. Alle våre medarbeidere på Pelican Rouge Roasters er meget oppatte av kaffe og dens fantastiske og komplekse smak. De jobber døgnet rundt for å sikre at hver pose som forlater brenneriet holder en konstant standard og smaksprofil. Fra instantkaffe til hele kaffebønner, varm sjokolade, te og melkebaserte kaffetyper. Vi er sikre på at alle finner sin egne favoritt smak og produkt som passer deres behov, enten det er vending, kantine, catering eller kontorkaffe.

Kaffe fra Pelican Rouge

Pelican Rouge er et totalkonsept som verdsetter høy kvalitet og god smak. Dette resulterer i den ultimate kaffeopplevelsen. Takket være vår unike sammensetning av kaffe og breninngsteknikk ender hver Pelican Rouge kaffeblanding med kompleks smak, fyldige toner og velduftende aromaer.

  1. Startside
  2. Konsept
  3. Pelican Rouge

Pelican Rouge

 

Pelican Rouge er din totalleverandør innen drikkeløsninger. Alle våre kaffeblandinger er nøysommelig fremstilt gjennom godt håndverk og mange års erfaring innen kaffebrenning. Hver blanding er unik i smaken og representerer merkevaren vår. Vi har siden 1863, jobbet for å bli en av de største og mest pålitelige kaffeleverandørene i Europa.

Det riktige valget for miljøet og din bedrift

Det riktige valget for miljøet og din bedrift

En god kopp kaffe er viktig for oss i Norge. Vi er blant de som drikker mest kaffe i hele verden. I Pelican Rouge ønsker vi at hver kopp skal være en skikkelig opplevelse, og da skal det mer til enn bare god smak. Vi må være i stand til å føle godt om hva vi drikker. Derfor velger vi å ta i bruk bærekraftige produkter og prosesser: alt fra håndverk, innovasjon og fotavtrykk, til menneskene vi jobber med over hele verden. Dette er hemmeligheten bak god smak.

Vi forstår og respekterer innvirkningen av våre handlinger. Av denne grunn involverer vi oss i bærekraftige tiltak som vannprosjekter i Bamenda, Kamerun til investering i utdannelse for bønder og deres familier i Guatemala. Vi er aktive i 13 europeiske land og 65 eksportmarkeder. Vi har kontorer i 11 land, over 5000 ansatte og 15 millioner kunder. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre emballasjen vår mer og mer miljøvennlig. Den har blant annet vært aluminiumsfri siden 2003. Vårt mål er å integrere bærekraftig virksomhet i alle ledd i bedriften, fra avfallshåndtering til materialegjenbruk, noe som hjelper oss redusere CO2 utslippene våre betraktelig.

Her finner du vårt utvalg av Pelican Rouge kaffe

Pelican Rouge kaffeblends

Kontakt oss og hør mer om våres kaffeløsninger

Tilbudsforespørsel

Er du interessert i Selecta sine produkter og tjenester? Fyll ut dette skjemaet, og en av ekspertene våre vil kontakte deg om kort tid. Eller kan du sende oss en e-post Kundesupport@no.selecta.com eller ringe oss på 800 30690.

Årsak til kontakt

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vilkårene som er angitt i vår personvernerklæring.