Horeca

Det beste for deg og dine kunder:
•  Kaffekonsepter tilpasset ditt behov
•  Fantastisk smakende kaffe
•  Kaffemaskin, kaffe og service fra Selecta sikrer problemfri drift

Kaffeløsning for Café - Restaurant - Bakeri

Kaffeløsninger til HoReCa

Kaffe er en viktig del av hverdagen, alt i fra den første koppen om morgenen til den perfekte avrundingen av et godt måltid.

Det handler om så mye mer enn bare en kopp. Sørg for at du lever opp til dine gjesters forventninger og at du er stolt av kaffen du serverer. 

Vi tilbyr en komplett kaffeløsning tilpasset nettopp ditt behov, enten du ønsker en løsning som lager fantastisk kaffe til frokosten på ditt hotell, som nydelig følge til ditt ferske bakverk eller som en minneverdig avslutning på et godt måltid.

Selecta hjelper til med å identifisere og levere den beste kaffeløsningen, som forsterker dine gjesters opplevelse av ditt hotell, restaurant, café eller bakeri
 

 Gled dine gjester

Gled dine gjester

Det å kunne tilby en nydelig kopp kaffe etter maten eller i løpet av dagen er viktig for å sikre dine gjester en god opplevelse. Hos oss i Selecta er du i de beste hender når det gjelder å sammensette og implementere et kaffekonsept, som garantert vil dekke ditt behov for en tilpasset kaffeløsning.

En kaffeløsning til hotellet, restauranten, café eller bakeriet skal sørge for at gjestene dine får en nydelig kopp kaffe, og i forlengelsen sørge for å skape lønnsom kaffevekst for din bedrift.
 

Kaffe av beste kvalitet

Kaffe av beste kvalitet

Hos Selecta er vårt viktigste mål og leve opp til at våre kunder og våre kunders kunder er glade og fornøyde med den kaffe de får servert fra våre kaffeløsninger.

For å oppnå dette, leverer vi maskiner fra noen av verdens beste produsenter alltid med service inkludert fra våre egne teknikere, samt en kaffe som smaker fantastisk. 

Pelican Rouge er vårt eget kaffebrenneri som er sterkt forankret i kaffepionerenes rike historie, og er et av Europas ledende kaffeselskaper når det kommer til spesialiteter og kaffebrenning i Premium kvalitet.

 

 

Ring og hør mer om hva vi kan tilby deg

 • Forespørsler om virksomheten

  Tilbudsforespørsel

  Fyll ut skjema

 • Generelle henvendelser

  800 30 690

  Kundesupport@no.selecta.com

   

  Mandag - Fredag:   0800 – 1600

 • Feilmelding

  Kundesupport@no.selecta.com

  Vi løser det så snart som mulig