Kaffe for alla smaker


Nordmenn drikker nest mest kaffe i hele verden, omkring 3,5 koppar om dagen. Men hvilken kaffe man foretrekker handler smak og behag. DEt er derfor vi på Selecta tilbyr et bredt brett sortiment der alle kan finne sin favoritt.  

  1. Startside
  2. Kaffekonsept
  3. Kaffetyper
  4. Kaffe

Hvordan vil du ha din kaffe?

Malt kaffe, hele kaffebønner eller espressobønner? Vi har et bredt utvalg av forskjellige typer kaffe fra kjente kaffeleverandører. Avhengig av hva du vil på arbeidsplassen, kan vi hjelpe deg med å finne en kaffe som passer deg. For oss er smakopplevelsen sentral for valg av kaffeløsning.

Vår kaffesortiment består av over 70% sertifisert kaffe, slik at du har mulighet til å gjøre både noe viktig for samfunn, miljø og kaffebøndene samtidig få en god kopp kaffe på kontoret. Når du velger vårt egen kaffemerke Miofino gå en krone per kilo til vår Miofino Coffee Fund, som er en del av vårt initiativ til å prøve å gjøre en forskjell og skape en bedre verden med større samfunnsansvar.

Vi tilbyr komplette løsninger for alle forskjellige kaffeopplevelser og pauser på kontorer og arbeidsplasser. Med våre kaffemaskiner for nymalte kaffebønner, får du en tradisjonell kopp kaffe til den beste prisen, vår kaffemaskin for hele bønner tilbyr moderne kaffe fra nymalte bønner og våre espressomaskiner med fersk melk er alternativet for de som ønsker å legge til ekstra smak til kaffepause.

9 av 10 anser at kaffe skaper trivsel og sosialt samvær i bedriften.

Vil du få nye gode smaker i koppen?

Legg igjen kontaktinformasjon, så tar vi kontakt!

Vær så snill…

Angående

Sertifisert kaffe

Hos oss pågår det kontinuerlig arbeidet med kvalitet og miljøarbeid, og en stor del av vårt sortiment er sertifisert.

Over 70% av kaffesortimentet er sertifisert med en eller flere forskjellige sertifiseringer. Men også andre produkter og tilbehør i vårt sortiment gir muligheten til å gjøre et litt bedre og smartere valg for miljøet og mennesket.

Produktene vi tilbyr har enten Fairtrade, KRAV, EU Ecological eller Rainforest Alliance som et sertifikat og gjør det bra for både smak og sak.

Ring oss i dag!