Starbucks on the go

  

  1. Startside
  2. Kaffekonsept
  3. Kafémiljøer
  4. Starbucks
Starbucks on the go

Hva er Starbucks on the go?

Starbucks on the go er et førsteklasses selvbetjeningskonsept som bringer den autentiske Starbucks opplevelsen til arbeidsplassen din eller til kunder som er på farten.

Designet med samme utseende og følelse som på en Starbucks kafe, så gir Starbucks on the go en hel rekke drikkevalg, ved bruk av den nyeste teknologien innen kaffemaskiner. Samt et unikt modulbasert system for bruk på forskjellige kontor og offentlige områder.

Med Starbucks on the go vil dine ansatte og kunder nyte en helt ny kaffeopplevelse – uansett hvor de er.

Våre kanaler

Samtaler starter og ideer følger etter
På kontoret
Møt venner, del og lær
På universiteter
Tid for å koble av og lade batteriene
Innen helsevesenet
Slapp av og ta en pause
På reise og langs veikanten
Fantastiske filmer fortjener fantastisk kaffe
På kinoer
Komfort og kvalitet underveis
På flyplasser
Starbucks

Din Starbucks meny

Et utvalg av Starbucks kaféens favoritter

Alle Starbucks on the go kaffe- og espressodrikker lages av de autentiske Starbucks oppskriftene, ferske kaffebønner og fersk melk, perfekt skum. Du kan til og med lage din egen kaffedrikk ved å tilføre sirup og ekstra espresso. Velg fra en rekke favoritter ved å bruke mørk Espresso Roast, brygget fra samme 100 % Fairtrade bønner som hos Starbucks, eller Medium

Roast Kenya for en mildere smak. Du kan også nyte oppfriskende Tazo-te, nydelige kakaodrikker og andre spesialiteter.

Starbucks og Selecta

Det beste innen kaffe og service

Vi har ført sammen verdens favorittkaffemerke med Selecta, Europas ledende vendingselskap, for å gi den beste servicekvalitet – hver dag, eller når det måtte passe deg.

Med det største nettverket av servicekonsulenter og teknikere i Europa vil Selecta installere ditt nye selvbetjeningskonsept og garantere konsistent kvalitet i hver eneste kopp. Uansett om du ønsker heldagsservice eller støtteservice, en betalingsmodul eller kassebetaling, er våre fleksible løsninger utformet for å tilpasses dine behov. Vi gir deg også alt du behøver for å reklamere for ditt flotte utvalg av varme drikkevalg.

SOTG Marketing and Promotion Support

Markedsføring og kampanjer

Vi gir deg alt du behøver for å reklamere for ditt utmerkede utvalg av varme drikker, inklusiv reklamemateriale og en kalender med sesongvarer, for å skape interesse for nye produkter og fremme salget ditt.  

Sterk forpliktelse til etisk anskaffelse

Sterk forpliktelse til etisk anskaffelse

Hjelper bønder og miljøet

Siden Starbucks åpnet for første gang i 1971 har det alltid handlet om kaffekvalitet. Starbucks er lidenskapelig opptatt av etisk anskaffelse og bruker kun de fineste Arabica-bønnene, brenner dem med stor presisjon samt kjøper kaffe på en måte som ivaretar menneskene og stedene som produserer den. En forpliktelse til ansvarlig innkjøpspraksis, støtte til bønder, låneprogrammer og skogsvernarbeid gir en bedre fremtid for bøndene og for jorden vår.