Miofino

Selectas egne kaffemerke 

 

- Hvis du vil gjøre noe godt for miljøet

Miofino

Selectas egne kaffebønner 

 

- Den rette kaffesmaken til din bedrift

  1. Startside
  2. Kaffekonsept
  3. Kafémiljøer
  4. Miofino

Miofino

 

Miofino er navnet på Selectas eget kaffemerke, basert på vårt ønske om en klassisk, velsmakende og fersk kaffe. Miofino er spesialdesignet for kaffemaskinene våre, slik at vi kan sette sammen den perfekte koppen kaffe til deg. Miofino kaffebønner er utarbeidet gjennom en stor markedsundersøkelse og smakpreferanser blant Selectas forbrukere over hele Europa.

Når bedrifter kjøper en kaffeløsning fra Selecta, er en kaffesmaking alltid inkludert. Dette betyr at Selectas spesialutdannede medarbeidere kommer ut og tilbereder og smaker kaffe på din arbeidsplass og finner akkurat den Miofino-blandingen som faller i dine ansattes smak. Selecta skaper en unik kaffeløsning, med den rette kaffemaskinen skreddersydd for din bedrift.

Det riktige valget for miljøet og din bedrift

Det riktige valget for miljøet og din bedrift

På Selecta har vi en høy etisk og bærekraftig tilnærming som reflekterer over våre produkter og alt vi gjør. Miofino er et viktig element i arbeidet med bærekraftigutvikling.

Miofino er Fairtrade-sertifisert, noe som betyr at kaffebønner fra Miofino ikke bare vil berike selskapet og medarbeiderene med deilig kaffe, men det vil også ha en positiv innvirkning på bedriftens CSR-policy. Hvis bedriften din er forpliktet til å beskytte miljøet og forbedre levekårene for andre, velger du en Miofino. Kaffen er også fantastisk på smak!

Se nærmere på våres kaffemaskiner her

Kontakt oss og hør mer om våres kaffeløsninger

Ring til oss på 98 28 50 50

Legg igjen kontaktinformasjon, så tar vi kontakt!