Lavazza

Selecta sammen med Lavazza utvider deres bønner til en selvbetjeningsvirksomhet og går blant annet inn i markedet for kaffekapsler med det nye konseptet Lavazza Blue.

 

Selecta er ledende innen vareautomat- og kaffeløsninger i Europa, mens Lavazza er det ledende italienske kaffemerket.

  1. Startside
  2. Kaffekonsept
  3. Kafémiljøer
  4. Lavazza
Simen Braut Olaussen, Markedssjef og Business controller i Selecta Norge

Med dette internasjonale kaffemerket har Selecta mulighet til å vokse ytterligere i et marked, hvor forbrukerenes krav går fra "kontorkaffe" til "Kafè kvalitet". Lavazza er et sterkt merkenavn som inngår i Selecta sitt utvalg innenfor kvalitetskaffe.

Simen Braut Olaussen, Markedssjef og Business controller i Selecta Norge
Jeanette Antonsen, Business Unit Manager i Merrild Lavazza Danmark.

Det er dejligt, at endnu flere får mulighed for at drikke Lavazza kaffe - der jo er et anerkendt Italiensk brand, der brænder for kaffe af høj kvalitet. Vi ser også meget frem til at få udbredt kapsel konceptet Lavazza Blue

Jeanette Antonsen, Business Unit Manager i Merrild Lavazza Danmark.

Selecta og Lavazza skaper kvalitet

Vi gir deg og dine ansatte mulilgheten til å drikke italiensk kvalitetskaffe på din arbeidsplass. Lavazza tilbyr kvalitetskaffe og er basert på en filosofi at kaffebønnene skal mørkbrennes for å opprettholde den naturlige kvaliteten. Derfor er Lavazza sine kaffebønner alltid et sted mellom mellom- og mørkbrente, og som skaper den unike smaken av kaffen.

Lavazza og Selecta er basert på en misjon om å få premiumkvalitetskaffe til europeiske arbeidsplasser. Begge selskapene er kjent for å levere pålitelige kaffeløsninger kombinert med total service på installasjon og drift av kaffemaskiner, produktlevering, vedlikehold og reparasjon.

Ring og hør mer om en kaffeløsning med Lavazza

Telefon 98 28 50 50

Legg igjen kontaktinformasjon, så tar vi kontakt!