FOODIES MicroMarket

Vi introduserer FOODIE'S MicroMarket. Et selvbetjent konsept for mat og drikke på arbeidsplassen - tilgjengelig 24/7/365!

Få et tilbud
 1. Startside
 2. Konsept
 3. FOODIE'S MicroMarket

FREMTIDEN MED FOODIES

Foodies er den innovative og selvbetjente kantine-løsningen som tilbyr ferske og deilige, førsteklasses matalternativer - noe å nyte, døgnet rundt. Trygt, hygienisk, selvbetjent og bærekraftig. Det er fremtidens mat- og drikke konsept på arbeidsplassen og der det skulle være behov.

FOODIES MicroMarket

Kontaktløs betaling

Rask og enkel betaling

Med det smarte og innovative betalingssystemet betaler man enkelt og raskt for produktene, helt problemfritt.

Man betaler enkelt med et betalingskort. Det er ingen kø, alt er selvbetjent med minimalt med nødvendige tastetrykk. Bare ta, scann og fortsett med det du skal.

Ved hjelp av sanntidsdata optimaliserer systemet lagerbeholdningen. Når beholdningen når et definert minimumsnivå, genereres en automatisk bestilling. På den måten kan dine kunder velge sine favoritter fra Foodies hver dag.

UTFORSK FOODIES I 3D

UTFORSK FOODIES I 3D

Oppdag Foodies og dets uendelig fleksible løsninger med vår 3D-opplevelse.

Klikk og dra modellen for å utforske hvordan du kan dra nytte av vårt utvalg. Klikk på hotspots for å markere den enkelte enheten mer detaljert.

Opplev i 3D
00:00 / 00:00

5 gode grunner til å velge FOODIE'S MicroMarket

 • 1. Tilgjengellighet 24/7/365
  1. Tilgjengellighet 24/7/365 Mat, snacks og drikkevarer - altid tilgjengelighet
 • 2. Lavere omkostninger
  2. Lavere omkostninger Opp til 50% lavere omkostninger enn tradisjonelle kantiner
 • 3. Covid-19 compliant
  3. Covid-19 compliant Selvbetjent løsning, håndsprit, enveis trafikk, informative skjermer
 • 4. Frisk og sund mat
  4. Frisk og sund mat Bredt og varieret utvalg av friske og sunde matretter
 • 5. Du skal ikke tenke på noe
  5. Du skal ikke tenke på noe Vi ordner alt - du bestemmer

Har du fått vekket apetitten?
La oss ta en prat om en løsning skreddersydd for deg.

Jeg vil vite mer om Selectas løsninger for selvbetjente mat og drikkeautomater!

Fyll ut dette skjemaet, og en av våre eksperter på vareautomater tar kontakt med deg. Eller kan du sende oss en e-post Kundesupport@no.selecta.com eller ringe oss på 800 30690.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vilkårene som er angitt i vår personvernerklæring.

 

Covid-19 sikker FOODIES

Covid-19 compliant alternativ eller supplement til kantiner

I disse tidene med pandemi er det viktigere enn noen gang å tenke på helsen til de ansatte. Dette gjelder også mat på arbeidsplassen. Mange av kantineløsningene som er utbredt på arbeidsplassen er ikke nødvendigvis hensynsfulle når det gjelder å sikre mot spredning av Covid-19.

FOODIE’S MicroMarkets løser mange av smitteutfordringene som tradisjonelle kantineløsninger gir. Som et selvbetjeningskonsept som bruker den nyeste kontaktløse teknologien for både betaling og produktskanning, minimeres kontakten med løsningen. Den uunngåelige berøringen er selvsagt med produktene du vil kjøpe, samt håndtak på kjøleskap hvis du trenger et avkjølt produkt. Derfor, for å unngå spredning av infeksjon, implementeres følgende tiltak videre på MicroMarkets:

 • Håndspritdispensere ved inngang og utgang
 • Enveis trafikkflyt via folier på gulvet
 • Mulighet for å dele skjermer som sikrer avstand hvis mange besøker markedet samtidig
 • Verneutstyr som en del av produktserien
 • 24/7 tilgjengelighet reduserer køen
 • Innpakkede produkter sikrer kvalitet og hygiene
Sunde madretter

Dobbelt kjøleskap

Mat og kalde drikker

Smakfulle wraps, friske salater, deilige smoothier, fersk frukt og innbydende pastamåltider – alt dette får du i et Foodies kjøleskap. Utvalget kan til og med roteres på ukentlig basis.

Kjøleskapene bidrar dessuten på veien om å bli en mer bærekraftig bedrift, da de er sertifisert med energimerket B (A+++) og følger de nye 2021 EU-retningslinjene for strøm- og vannforbruk. Ved hjelp av kontinuerlig temperaturkontroll holdes produktene ferske hele døgnet.

Covid-19 sikker FOODIES

Smart kjøleskap

En fremtidsrettet innovasjon

For alle som elsker god mat døgnet rundt, og som bryr seg om sine ansatte og gjester. Ideell i alle miljøer takket være dens fleksibilitet og skalerbarhet. De unike flerbruksmulighetene gjør at den passer over alt – som for eksempel på hotell som ønsker å tilby et premium mattilbud, eller hos industribedrifter som ønsker å tilby sine ansatte lunsj på stedet.

Kjøleskapet kan kun åpnes med et betalingssystem eller en skreddersydd app. Takket være det intelligente systemet kan brukerne bla gjennom menyen, velge, betale – og så nyte. Ingen kameraer er involvert – systemet fungerer basert på vekt. Det leverer en ultimat brukeropplevelse: raskt, enkelt, personlig og trygt.

Så enkelt er det med FOODIE'S MicroMarket - du skal ikke tenke på noe

 • 1. Installasjon
  1. Installasjon Du sørger for at plass, samt at forbindelse til strøm, vann og internett er tilgjengelig. Vi ordner resten.
 • 2. Merchandising
  2. Merchandising Vi sørger for at ditt MicroMarket alltid er fyllt med spennende og sunde matretter og drikke.
 • 3. Betaling
  3. Betaling Vi administrerer det intuitive betalingssystemet – og sikrer at kontakteløse betalingsmetoder er tilgjengelig.
 • 4. Sikkerhet
  4. Sikkerhet Vi sikrer deres løsning mod tyveri, gjennom bruk av den seneste teknologi innenfor diskret sikkerhetsutstyr.
Covid-19 sikker FOODIES

Hyllesystem

Fersk mat i porsjonsstørrelser

Med Foodies hyllesystem er det plass til et bredt utvalg av snacks og mellommåltid. Ved å følge nyheter og trender, vil du ofte overraske og glede dine kunder. Fra veganske, deilige småkaker, mettende proteinbarer og klassiske nøtter til frisk frukt. Personlige preferanser kan imøtekommes så dine gjester og ansatte vil ta seg tid til å nyte en pause.

Foodies hjørne koncept
Foodies køleskab
Foodies betalingsterminal
Foodies hel-rums koncept
Foodies Starbucks møbel
Foodies mad på bord
Sunde madretter

Kaffetilbud: Starbucks

Kaffetilbud i verdensklasse

Gode ting skjer når mennesker møtes over en kopp Starbucks-kaffe. Samtaler starter, erfaringer deles, idéer utvikles, vennskap oppstår. Vi serverer over 100 varianter kaffedrikker med samme oppskrift og samme unike smak som i en Starbucks kaffebar.

I tillegg til Starbucks, tilbyr vi også andre kaffekonsepter av høy klasse, som Zoégas, Pelican Rouge og Miofino – hver med sin egen unike karakteristikk. Zoégas er en av Sveriges sterkeste merkevarer og kaffens signatur stammer fra høykvalitets kaffe fra Øst-Afrika og Kenya.

Sunde madretter

Kaffetilbud: Pelican Rouge

Autentisk håndverk og italiensk smak

Selecta har sitt eget kaffebrenneri, Pelican Rouge, i Nederland. Det er en av Europas eldste kaffebrennerier. Helt siden 1863 har Pelican rouge brent og utviklet unike, bærekraftige blandinger. All kaffe fra Pelican Rouge er etisk dyrket med UTZ og Fairtrade-sertifiseringer.

I tillegg til Pelican Rouge, tilbyr vi også andre kaffekonsepter av høy klasse, som Starbucks, Zoégas og Miofino – hver med sin egen unike karakteristikk. Miofino er dyrket, blandet og brent kun for våre klienter. Hver blanding er tatt frem for å tilfredsstille ulike behov og smaker.

Sunde madretter

Mikrobølgeøvn

Ding! Maten er klar

Et uunnværlig og allsidig produkt som gjør et velutstyrt Foodies-konsept komplett. Med mikrobølgeovnen blir det enkelt å tilberede et varmt måltid. Bare vent et øyeblikk …ding! og maten er klar.

Alle mikrobølgeovner som brukes med Foodies-konseptet holder en høy sertifisering når det gjelder energieffektivitet.

Sunde madretter

Avfallsenhet

Å gjøre de rette tingene

Vi fokuserer på fremtiden. Foodies er ikke bare trygg, hygienisk og selvbetjent – den er også bærekraftig. Våre ingredienser er bærekraftig produsert, med minimal bruk av plast og hvis mulig bruker vi resirkulert emballasje.

Som standard kommer alle Foodies-enheter med avfallsbøtter med separat kildesortering. Fra papp og plast til matavfall og restavfall. Så du kan være trygg på at du gjør de rette tingene.

Sunde madretter

Minicooler

Din kompis på kontoret

Minicooler er som en kompis; smart, kul, innovativ, klok. Du kan tilby alle mulige produkter i Minicooler-en. Perfekt som et tillegg til Foodies-løsningen. Stil og komfort er kombinert med smarte løsninger på liten plass. Minicooler-en skaper en følelse av å være velkommen. Ta en pause i møtet og ny en kald drikke og en liten snack og lad batteriene til resten av dagen!