Vareautomater til alle behov.

Selecta tilbyr løsninger med vareautomater eller komboautomater. Vår omfattende erfaring med service og salg av de nyeste produktene gjennom salgsautomater gjør oss til din foretrukne partner for salgsautomater for snacks og brus.

 1. Startside
 2. Konsept
 3. Vareautomater
Et moderne arbeidsliv skaper nye krav

Et moderne arbeidsliv skaper nye krav

Et moderne arbeidsliv skaper nye krav. Vi er ikke like regelmessige. Arbeidstiden vår blir mer og mer fleksibel. Mat og drikke spiller en viktig rolle i å skape en sunn og attraktiv arbeidsplass.

Mat i magen øker både trivsel og produktivitet

Mat i magen øker både trivsel og produktivitet

Det er mange grunner til å tilby mat og snacks på en arbeidsplass

God mat på jobben bidrar til en mer attraktiv arbeidsplass pluss at forskning viser at det reduserer sykefravær og øker produktiviteten

Frokost, lunsj og snacks påvirker arbeidsytelsen i stor grad. Og alle tre blir spist mer og oftere på jobb.

Men de er like viktige for å skape trivsel, fellesskap og et sosialt nettverk. Alt ifølge en undersøkelse av Manpower og Kairos Future.

Tre gode eksempler for et bedre arbeidsliv

Tre gode eksempler for et bedre arbeidsliv

Lunsjen er viktig for å skape trivsel, fellesskap og et sosialt nettverk. Det påvirker beslutningen ved å sitte og snakke med kolleger, ledere og kunder.

Nyttige snacks som er bra for produktiviteten er for eksempel nøtter, energibarer, yoghurt og frukt. De inneholder mye protein, fett og fiber som gjør dem fulle av energi.

Vann er en drink som er veldig viktig for energinivå og produktivitet, men ofte blir glemt. Å tilby kaldt, godt vann - med eller uten bobler - flere steder på arbeidsplassen er en enkel måte å holde energinivået og produktiviteten oppe.

Ring og hør mer om hva vi kan tilby deg

 • Forespørsler om virksomheten

  Tilbudsforespørsel

  Fyll ut skjema

 • Generelle henvendelser

  800 30 690

  Kundesupport@no.selecta.com

   

  Mandag - Fredag:   0800 – 1600

 • Feilmelding

  Kundesupport@no.selecta.com

  Vi løser det så snart som mulig